Prijava na tabore v 2022 je še na voljo v tem sistemu, ostale aktivnosti pa so preselile na novi naslov https://sistem.zotks.si.
ZOTKiS informacijski sistem za prijavo na tekmovanja in druge aktivnosti

Splošne informacije o informacijskem sistemu ZOTKiS

Informacijski sistem ZOTKiS je namenjen šolam, mentorjem in tekmovalcem za prijavo na tekmovanja in poletne šole v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije.

Uporabniki sistema

Uporabniki sistema ZOTKiS so:

  • šole same (in v imenu šole skrbnik šole),
  • mentorji,
  • tekmovalci in
  • podporno osebje ZOTKS.

Skrbnik šole

Skrbnik šole je predstavnik šole v sistemu ZOTKiS, ki ga ravnatelj šole ali direktor šolskega centra pooblasti za upravljanje s podatki o šoli in njenimi člani (mentorji in tekmovalci). Skrbnik šole je lahko mentor ali pa tudi ne.

Več informacij »

Mentorji

Mentorje v sistem registrira skrbnik šole, sistem pa samodejno na e-poštni naslov mentorja pošlje vse potrebne informacije.

Če potrebujete dostop, kontaktirajte skrbnika vaše šole. Če ne veste, kdo je skrbnik šole, uporabite iskalnik. Če iskalnik ne najde šole, potem šole še ni v sistemu in jo je potrebno posvojiti.

Tekmovalci

Tekmovalci se na tekmovanja neposredno ne morete prijaviti, saj vas na tekmovanje v vašem imenu prijavi mentor s šole, v katero ste vpisani. Mentor vam tudi posreduje dostopne podatke do sistema, v katerem si lahko pogledate rezultate tekmovanj, ter svojo raziskovalno in ustvarjalno zgodovino.

Podprti brskalniki in tehnologije

ZOTKiS deluje v trenutno najbolj razširjenih brskalnikih in za svoje delovanje potrebuje omogočen Javascript, ter piškotke. Polno podprti brskalniki so Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+ in Safari. ZOTKiS deluje tudi drugje, vendar ne zagotavljamo popolne podpore.

Pomembno o elektronski pošti

Sistem ZOTKiS samodejno pošilja različna sporočila in potrditve preko elektronske pošte z naslova sistem@zotks.si.

Predlagamo, da sistem@zotks.si dodate na seznam varnih pošiljateljev, da boste zagotovo prejeli vso e-pošto, ki vam jo bo sistem poslal ali pa redno pregledujete tudi mape z nezaželjeno e-pošto.

Podpora uporabnikom

Podporo uporabnikom najraje zagotavljamo preko elektronske pošte sistem@zotks.si, izjemoma tudi po telefonu. V obeh primerih pa potrebujemo vaš ime, priimek, uporabniško ime in e-poštni naslov, ter v primeru napak tudi zaslonsko sliko napake.

Za splošne informacije, ki niso vezane na podporo uporabnikom, smo na voljo na telefonski številki 01 251 37 43.

© 2011–2024 Zveza za tehnično kulturo Slovenije. • Izvedba: Šola prihodnosti Maribor

Verzija: 2.1137.21